Weekendtips 7 t/m 9 juli

Door donderdag, juli 6, 2017 0 Permalink 0

De weekendtips voor dit weekend! Een heel leuk festival in Oldenzaal en twee grote openingen. De opening van het gave Maisdoolhof in Fleringen en de Zomerspelen in Roombeek gaan van start. Leuk, leuk!

8 juli: Paltival (Oldenzaal)

Een festival helemaal gericht op kinderen van 2-8 jaar. Ontmoet een ridder, zing mee met een groot kinderkoor, maak zelf een stokpaardje of bekijk een bijzondere voorstelling over ridders en kastelen. Je kunt dansen als een echte prinses of meerijden in de koets om een mooi verhaal aan te horen. Zaterdag, de eerste editie van Paltival. Voor meer informatie check je het Facebook event.

 

9 juli: Opening Groot Twentsch Maisdoolhof (Fleringen)

Een van mijn favoriete uitjes voor de zomer. Het mais staat weer hoog genoeg om te dwalen door het gigantische maildoolhof en Fleringen. En je kunt met een boeket vers geplukte bloemen naar huis, die pluk je namelijk in de Bloemenpluktuin op hetzelfde terrein. Heerlijk wijds, in de natuur en echt een relaxed familie-uitje. Voor meer info kijk je op de website: Groot Twentsch Maisdoolhof

8 en 9 juli: Cars Weekend! bij Kinepolis (Enschede)

Cars fans opgelet! Dit weekend kun je in de airco van Kinepolis verkoeling zoeken en genieten van alles wat maar met Cars te maken heeft. Kleuren, knutselen, een welkomstdrankje en voor ieder kind een verrassing (op+op). Je bekijkt Cars 3, die 12 juli in premiere gaat.

 

9 juli: Opening Zomerspelen in Roombeek (Enschede)

Zondag is het feest bij Rijksmuseum Twenthe: de opening van de Zomerspelen Roombeek. Tijdens de Zomerspelen in Roombeek vul je jouw hoofd met inspiratie. Voor iedereen, van jong tot oud, is er van alles te beleven. In Museum TwentseWelle ontdek je hoe vogels, vliegtuigen en drones in de lucht blijven en ga je zelf aan de slag in de Museumfabriek. In Rijksmuseum Twenthe is alles in beweging. Zeven kunstenaars spelen en experimenteren met bewegende installaties en beelden en in het atelier mag je meedoen. Ook bij Tetem en Concordia staan waanzi(e)nnige tentoonstellingen en activiteiten op het programma. Supergaaf. Meer informatie over de opening vind je op de website: Zomerspelen.

Heb je zelf nog aanvullingen? Laat het vooral weten! Je kunt hieronder of op Facebook een berichtje plaatsen. Thanks!

Happy weekend,

X

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.