Nieuw: Vettt doe-middag foto album maken.

Door maandag, september 11, 2017 0 No tags Permalink 0

Onze vakantie was dit jaar iets anders dan gebruikelijk. Minder tropisch, minder ver (Vasse, of all places) en minder avontuurlijk. Het was wel de meest relaxte vakantie ooit. We bivakkeerden in onze caravan die inmiddels een prachtige plek heeft op een camping in een prachtig deel van Twente: de omgeving van Het Springendal. Een heerlijke vakantie dus. En ook deze vakantie hebben we weer heel veel mooie plaatjes geschoten, maarja…nu het album nog. En daar heb ik wat op bedacht!

Herken jij dat? Wel de foto’s niet de boeken?

Je hebt mensen die gelijk na iedere vakantie of gebeurtenis een fotoboek klaarmaken. Ben jij zo iemand? Lees dan vooral niet verder. Herken jij je daar totaal niet in én moet je, net als ik, nog beginnen aan het fotoboek van je vakantie van 4 jaar geleden? Wil je ook zo graag een album maken van je dochter van bijna 2 maar stel je dit steeds uit omdat je andere dochter ook nog geen album heeft? Je bent niet alleen, schaam je niet, er zijn meer mensen die hier last van hebben.

Soortgenoten united!

Wat denk je hiervan? Een zaterdag in september. Een fijne inspirerende locatie, lekker licht, muziekje erbij, genoeg plek om aan te werken, koffie, thee, wat lekkers, een lunch en GEEN KINDEREN. Je kunt dus een hele dag samen met soortgenoten (ja, ze bestaan!) ONGESTOORD aan dat boek werken dat je al zo graag af had willen maken.

Vettt Doe-dag: 30 september

Op zaterdag 30 september organiseren we een Doe-dag, van 11.00 tot 16.00 uur kun jij aan je fotoboek werken. Dat kan een digitaal boek of een scrapboek zijn. Wij zullen zorgen voor WIFI, leuke items voor je scrapboek, gezellige mensen, een inspirerende plek, koffie en thee, wat lekkers en een lunch.
Wat je zelf moet doen? Wat huiswerk krijg je wel, we vragen je om alvast een selectie van 50 foto’s te maken waar je mee aan de slag wilt gaan. Wordt het een scrapbook, dan neem je een mooi fotoboek en de +/- 50 afgedrukte foto’s mee. Je kunt zelf natuurlijk ook nog wat items voor je scrapbook meenemen. Ga je voor digitaal fotoboek, neem dan je laptop met de +/- 50 geselecteerde mee.

Jouw investering voor een nuttige maar vooral gezellige dag, waarbij je ongestoord aan je eigen project kunt werken bedraagt €37,50. Inschrijven kan via de link hieronder.

Inschrijven

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.