De leukste familyplanners voor meer structuur in het gezinsleven.

Door woensdag, augustus 16, 2017 0 No tags Permalink 0

Van het idee om een familyplanner te gebruiken met ‘the family’ word ik niet gelijk woest enthousiast. Eerlijk? Ik vind het nogal suf klinken. Maar hoe suf het ook klinkt, met 4 mensen in één huishouden kan het wel verrekte handig zijn. Alles op één plek is gewoon best okay….

Ergens is er hier in huis iets niet goed gegaan. Ik loop al een tijdje met het gevoel dat ik hier de wandelende agenda ben. Herkenbaar? Nu hoop ik heel hard dat ik met zo’n familyplanner dat gevoel een beetje kwijt kan raken. Ik ging opzoek naar de leukste familyplanners. Ik dwaalde even stiekem af bij een heel Vettt idee om een eigen Vettt familyplanner uit te gaan geven. Maarja, zolang die er nog niet is doen we het met deze drie toppers. Ik heb gezocht naar familyplanners die na deze zomervakantie ingaan, zo kan ik gelijk aan de slag met mijn goede voornemens. De eerste heb ik inmiddels in mijn bezit, hij start ‘helaas’ pas eind augustus.

De leukste familyplanners voor je verzameld…

Tijdens mij zoektocht naar de leukste familyplanners kwamen er heel wat voorbij, maar ik was op zoek naar een écht leuke, die ook nog eens zijn werk goed doen. Mijn favorieten voor jou op een rijtje gezet:

#1 Kids proof Familyplanner van Mo’ Media

In mijn zoektocht naar de leukste familyplanners kwam ik deze als eerste tegen. Met deze Familyplanner heb je een mooi vormgegeven planner die werkt voor maar liefst 6 personen. Hij loopt van september 2017 tot en met december 2018. Naast genoeg ruimte voor notities, recepten en tips voor een gezellig dagje uit zitten er ook nog allemaal leuke stickers bij voor de kinderen. Dit werd mijn favoriet en hij heeft inmiddels een plekje in huize Vettt.

Deze familyplanner bestel je voor €16,95 op de leuke website van Gezinnig.

De leukste familyplanners

#2 Family Survival planner van Gezinning

Deze is ook te gek! Prachtig vormgegeven met illustratisch van Nanja Toebak. En met meer dan 1000 stickers. De kalender geeft in één oogopslag inzicht in de afspraken van alle gezinsleden. Zo wordt het een album om te bewaren. Met humoristische en handige tips van een multitaskende moeder. De reden dat ik voor nummer 1 koos is omdat die gelijk dit schooljaar ingaat. De Survival planner loopt het kalenderjaar, en start in 2018. Daarnaast heeft planner nummer 1 een overzicht per week, leek mij zelf prettiger.

Deze family survival planner bestel je voor €19,50 bij Gezinnig.

Schermafbeelding 2017-08-10 om 14.18.22

# 3 Gepersonaliseerde familyplanner

Vettt blogger Maryke, is -in mijn ogen- een held in plannen. Zij was dan ook de eerste die ik vroeg welke planner zij heeft. Ik wist namelijk zeker dat ze er één zou hebben. En dat werd bevestigd. Maryke heeft een familyplanner bij de Fotofabriek.nl besteld. Daar kun je hem met leuke eigen foto’s indelen. Deze bestel je vanaf €19,95 via deze link. 

 

Succes met plannen!

Ik hoop dat je wat aan dit lijstje met de leukste familyplanners hebt gehad. Ik ben heel benieuwd of de familyplanner hier in huis zijn werk gaat doen. Hij ziet er in ieder geval te gek uit, Pippa begon gelijk met plakken en vullen. Heb je zelf nog tips of aanvullingen? Laat hieronder een berichtje achter, vinden we leuk!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.