Peuterdans, bounz en gym!

Door zondag, november 9, 2014 0 , , Permalink 0

Ik zie steeds meer leuke initiatieven om ook de allerkleinsten al aan het bewegen te krijgen. Ik zag laatst een superschattig filmpje voorbijkomen van Instagrammer Wolferien. Haar zoontje doet mee aan peuterdans bij Kaliber Kunstenschool in Enschede en dat zag er zo ontzettend leuk uit. Ik ging op zoek naar meer info…

10-weekse cursus Peuterdans en meer

Wolferien (haar echte naam is Stephanie) ken ik niet persoonlijk, ik maakte kennis op Instagram (@madebywolferien). Haar zoontje doet dus mee aan de cursus Peuterdans bij Kaliber. De cursus bestaat uit 10 lessen, maar voor alle lezer die net zo enthousiast zijn als ik. Er starten nieuwe cursussen in januari en/of april in Oldenzaal, Enschede, Almelo en Tubbergen. Voor de allerkleinsten is er dus Peuterdans, maar er worden nog veel meer toffe lessen gegeven. Wat dacht je van kleuterdans, breakdance, dans en bewegen voor kinderen en allerlei muzieklessen (0-4 jaar).  Voor de cursus Peuterdans betaal je 79  Euro voor 10 lessen. Neem eens een kijkje op de site van Kaliber Kunstenschool voor een compleet overzicht van het aanbod: Kaliber Kunstenschool.

 

Peutergym in Oldenzaal

Ook in Oldenzaal worden de allerkleinsten al aan het bewegen gezet. Zowel bij Kaliber als bij Makoto Gym. Bij Makoto Gym wordt peuter en kleuter gym georganiseerd, de lessen begonnen in november en meer informatie hierover vind je via de site van Makoto Gym.

 

Peuterbounz in Enschede

Dit is ook zo iets cools! Ik was hier een paar weekjes geleden samen met een vriendin, onze beide dochters deden mee aan Peuterbounz. In een mega hal helemaal vol met trampolines konden ze helemaal los gaan. Er was verder ook nog niemand, dus de kleintjes hadden echt alle ruimte. Peuterbounz duurt een uurtje en start om 09.00 op de zaterdag. Als je mee wilt doen moet je wel even per mail aanmelden. Het gaat op inloop, je hoeft dus niet iedere week te komen. Lekker vrijblijvend dus. Ik ben er inmiddels twee keer geweest. Ik schreef al eerder over deze toffe plek in Enschede waar kinderen helemaal los kunnen gaan, zie hier: Bounz Enschede. 

Ervaring met Kaliber, Bounz of Makoto? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat gerust  hieronder een berichtje achter!

Bounz Enschede

Bounz Enschede

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.